

- 500g flour
- 250 g margarine
- 250 g sugar
- 2 eggs
- 1 teaspoon baking powder
- 30 g cocoa powder
- 1 pinch of each cinnamon, cloves & cardamon
- 150g icing sugar
- 1 tablespoon lemon juice
- hot water


- Combine all the ingredients and knead. Divide the dough into 6 parts.
- For each baking tray, take 3 parts of the dough and shape each one of them into a roll that fits the tray lengthwise.
- Bake for 10 to 15 minutes at 180° C.
- In the meantime, stir the ingredients for the icing with a fork and paint thickly on the rolls while they’re still hot.
- While still warm, cut diagonally into stripes and let cool.

Enjoy!


4 Kommentare
OMG da läuft einem ja das Wasser im Munde zusammen! Das werde ich definitiv ausprobieren. Mit den Gewürzen ist das ja wie für Weihnachten gemacht 🙂
17. Dezember 2011 um 18:38Ohja, mach das! Es ist echt sooo so lecker. Wir haben die doppelte Menge gemacht und damit noch sehr viel übrig, um es zu verschenken :]
17. Dezember 2011 um 18:51Those look delicious!!! For the most part, I’m a disaster in the kitchen, but I’m actually not bad at baking! =) I may have to give these a try.
17. Dezember 2011 um 19:42Hello, has anyone converted this recipe into cups etc????
Thanks
16. Oktober 2013 um 04:35Shannon