- puff pastry sheets [I used one package of six sheets and cut them in half]
- custard powder & milk [for about 250ml of vanilla pudding]
- blueberries
- Lay out the square puff pastry sheets on a baking tray.
- Fill them with vanilla pudding and put some blueberries on top.
- Fold over the edges, so that everything stays in its place
- Bake for about 20 minutes at 175 ° C.
- Optional, but recommended: Coat the edges of each tartlet with a little bit of icing
Enjoy & Have a great day!
8 Kommentare
Mhhhh, schauen lecker aus. Ich hab sie ja schon bei Twitter bewundert 🙂
Ich mag helle Möbel auch sehr. Aber irgendwie frag ich mich dennoch, ob man sich die hellen Möbel nicht irgendwann leid sieht.
19. Januar 2012 um 13:05sieht ja lecker aus. Ich backe total gerne. Werde die bestimmt mal nachbacken. 🙂
19. Januar 2012 um 15:19Nice recipe! Thanks for sharing! I’ll have to try this this weekend. How can you pass up pudding?!
19. Januar 2012 um 18:03How deceptively easy! They look very impressive but require so little work that even I might be able to make them. Especially since I want to know what baked pudding tastes like now.
19. Januar 2012 um 18:35sieht superlecker und garnicht mal so schwer aus, vielleicht werd ich mich mal daran versuchen 🙂 viele grüße von der anderen Rheinseite!
22. Januar 2012 um 20:19Die sehen wahnsinnig lecker aus (:
30. Januar 2012 um 21:07[…] I Wore} & visited the beautiful Monrepos in Ludwigsburg. … I made Blueberry & Pudding Puff Pastry Tartlets and Caramel & Peanut Chocolate Bars. Im Januar … habe ich mir einige mode-bezogene […]
05. Januar 2013 um 12:24Ich habe sie nachgemacht, allerdings mit Blätterteig und sie waren SOOO lecker!
Alles Liebe!
19. März 2013 um 17:36