- 2 zucchinis
- 1 tomato
- feta cheese
- cream cheese
- Slice the zucchini lengthwise and use a spoon to scoop out the flesh from the center.
- Chop the tomato and the pieces of zucchini that were scooped out into small pieces.
- Brown the zucchini and tomato pieces in a pan, add cream cheese and spices to your liking.
- Place the zucchini halves on a baking sheet and fill them with the mixture, add some pieces of feta cheese.
- Bake them in the preheated oven for about 15 minutes at 400° F [~200° C].
- I ate them with brown rice, which I mixed with feta cheese pieces and cream cheese, and the rest of the filling.
Enjoy!
2 Kommentare
Hi Katha! Bin gestern über deinen Blog gestolpert und find ihn voll süß!
Das Rezept klingt SUPER und ich werde es definitiv nachkochen!
Liebsten Gruß aus Köln 🙂
16. November 2011 um 09:38Nora von http://www.aredapple.com 🙂
Hey Nora!
23. November 2011 um 23:00Tut mir Leid dass ich so langsam beim Kommentare beantworten bin, irgendwie wusste ich gar nicht mehr welchen Eintrag du kommentiert hast.. aber jetzt hab ich es ja wiedergefunden.
Freut mich sehr, dass dir mein Blog gefällt und dann wünsche ich dir schonmal guten Appetit 😉
Liebe Grüße zurück!